Det her billed tager mig tilbage til nogle billeder jeg har set i min mors kogebøger fra start 70érne.
Farverne ser forfærdelige ud, men jeg lover at suppen er superb.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhAiTwrloZgXYg7tzS4htOg0kfK3SL0NtS2Yg47Kaz41lfEZ6g_o1qMOmCfrwiu3FaoIO-e4a121Uh7E_QSnmmnNu8UxjEtAr3Y9ktLcYl_VRH32V20U6UQAnwSSyRFl70mVo5Anj-gCpg/s1600/IMAG0475_1.jpg) |
Her er opskriften til ca. 4 pers.
1 mellem stort løg, 1 fed hvidløg, 1 stor gulerod, 1 ds. flåede tomater, 1/2 butternut skåret i tern, 1 dl. piskefløde samt 1 l.vand
Garnituren er fint pluket og sauteret grønkål, creme fraiche 18 % og godt brød.
Hak det hele groft og lad det simre i ca. 1/2 time Blend det og smag det til efter eget ønske med salt, sukker, chili, peber, citronsaft samt fløde.
Koges op. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar